13:49 13.05.2022

УЦОЯО оприлюднив календар мультипредметного тестування, основна сесія - з 18 липня до 10 серпня

2 хв читати
УЦОЯО оприлюднив календар мультипредметного тестування, основна сесія - з 18 липня до 10 серпня

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) оприлюднив календар проведення національного мультипредметного тестування (НМТ).

"Наказом Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2022 року №434 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Нагадаємо, що НМТ – це тест для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти у 2022 році", - йдеться у повідомленні пресслужби Центру оцінювання.

У відомстві нагадують, що для того щоб мати можливість узяти участь у НМТ, абітурієнти мають на своїй Інформаційній сторінці з 20 травня до 7 червня підтвердити своє бажання проходити тестування та повідомити про те, де саме вони його планують складати.

"Ті випускники, які у визначений період не підтвердять своєї участі в НМТ, на жаль, не зможуть скласти тестування. Ми розуміємо, що ситуація стрімко змінюється, тож з 21 червня до 7 липня потрібно буде обов’язково уточнити своє місце перебування під час проведення основної сесії НМТ", - наголошують в УЦОЯО.

Відповідно до графіка, тестування відбуватиметься у три сесії: основна: 18 липня – 10 серпня; додаткова: 16-20 серпня; спеціальна: 12-16 вересня.

Зазначається, що переважна більшість учасників тестування, які з 1 лютого до 19 квітня зареєструвалися для участі у ЗНО, братиме участь в основній сесії НМТ, а ті, хто не зможе прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової сесії або спеціальної. "Для цього учасникові/учасниці потрібно подати заявку для участі у відповідній сесії тестування. Це можна буде зробити 1–10 серпня – для участі в додатковій сесії, 1–7 вересня – для участі в спеціальній сесії", - йдеться у повідомленні.

До 12 липня для зареєстрованих учасників з'явиться можливість завантажити зі своїх Інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час та місце проведення НМТ.

Учасники інших сесій НМТ зможуть дізнатися про дату, час та місце проведення тестування до 12 серпня (додаткова сесія) та 10 вересня (спеціальна сесія).

Інформацію про результати основної сесії НМТ буде розміщено на Інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня, додаткової сесії – до 21 серпня, спеціальної – до 19 вересня.

З деталями графіка національного мультипредметного тестування можна ознайомитись за посиланням.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА