13:20 21.03.2022

РФ почала залучати до бойових дій особовий склад частин забезпечення, це свідчить про критичну ситуацію в армії окупантів, - Генштаб ЗСУ

1 хв читати
РФ почала залучати до бойових дій особовий склад частин забезпечення, це свідчить про критичну ситуацію в армії окупантів, - Генштаб ЗСУ

Російська армія почала залучати до безпосередніх бойових дій особовий склад частин забезпечення, повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ в понеділок.

"Враховуючи великий некомплект людських ресурсів, ворог вимушений переміщувати до кордонів України резерви з центрального та далекосхідного воєнних округів, проводити приховану мобілізацію та шукати підтримки у своїх нечисленних союзників. Також окупанти продовжують практику залучення до безпосередніх бойових дій особового складу військових частин та підрозділів забезпечення, що є свідченням критичного стану ситуації у війську російських загарбників", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому у фейсбуці.

У ньому уточнюється, що на Волинському, Поліському та Сіверському напрямках противник намагається організувати інженерне обладнання позицій для ведення позиційної оборони, відновити логістичне забезпечення своїх підрозділів.

У напрямку на Чернігів ворог наступальних дій не проводив. Продовжив підступно обстрілювати позиції підрозділів Збройних сил України та густонаселені райони міста.

Під час спроби здійснення наступу в напрямку на Бровари зазнав значних втрат і був зупинений. Здійснює спроби провести заходи з відновлення боєздатності та інженерного обладнання зайнятих рубежів.

"Ворог продовжує підступно знищувати інфраструктуру в захоплених містах, завдавати ракетно-бомбових ударів по мирних кварталах українських міст і сіл, грабувати, викрадати та брати в заручники цивільне населення", - наголошують у Генштабі.

Там додають, що на окремих напрямках противник зосереджує сили та засоби для відновлення спроб здійснення наступальних дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА