19:22 13.03.2022

Ворог активізує діяльність із проведення диверсій на шляхах пересування транспортних конвоїв з гуманітарними вантажами та військовою допомогою – Генштаб ЗСУ

1 хв читати

За наявною інформацією, російські війська активізують діяльність із проведення диверсій на шляхах пересування транспортних конвоїв із гуманітарними вантажами та військовою допомогою, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"За наявною інформацією, ворог активізує діяльність із проведення диверсій на шляхах пересування транспортних конвоїв з гуманітарними вантажами та військовою допомогою. Довіряйте лише перевіреним джерелам та зберігайте спокій. Віримо у ЗСУ та продовжуємо тотальний опір!", - йдеться в повідомленні у Facebook.

Зазначається, що з початку доби ворог зосередив основні зусилля на просуванні у напрямку Кривого Рогу та захопленні міста Миколаєва.

"Не залишає спроб захоплення міста Маріуполя. Окупанти продовжують накопичувати резерви для наступу на Вугледар і завдають артилерійських ударів по житлових кварталах міста", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗСУ, для завдання ударів по території України з акваторії Чорного моря там знаходиться в бойовій готовності "повне" корабельне угруповання противника.

Противник також продовжує брати в заручники цивільне населення, завдає ракетно-бомбових та артилерійських ударів по густонаселених кварталах, школах і дитячих садках, грабує місцеве населення, вдається до мародерства.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/271665908479828

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

У Боровій унаслідок авіаудару травмовані три людини - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА