11:08 02.03.2022

Херсонська ОДА: Якщо ви бачите нашу провину в тому, що окупанти продовжують іти з Криму, – це ваше право, але ми робимо все можливе для стабілізації ситуації

1 хв читати

У Херсонській облдержадміністрації заявляють, що робили та продовжують робити все можливе для стабілізації ситуації в регіоні, наразі вирішується питання "зеленого" коридору" та можливої евакуації населення.

"Жителі області, журналісти, колеги! Хочу сказати, що з перших днів російського вторгнення в Україну, з 5 години ранку минулого четверга, я разом із командою облдержадміністрації, своїми заступниками, робимо все можливе для вирішення і стабілізації ситуації", - йдеться в повідомленні ОДА в Телеграм-каналі з посиланням на голову ОДА Геннадія Лагуту.

У повідомленні йдеться: "Якщо ви вважаєте, що саме Херсонська ОДА має стосунок і провину в тому, що колона окупантів продовжує йти з Криму, що не було підірвано Антонівський міст, що була захоплена за лічені години ГЕС та управління Північно-Кримського каналу … це ваше право! Ніхто не забороняє вам так вважати. Але Бог усе бачить".

В облдержадміністрації інформують, що вживають усіх заходів для стабілізації ситуації. "Зараз із керівництвом країни займаємося питанням щодо "зеленого" коридору по гуманітарці та можливої евакуації населення", - йдеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА