08:10 05.02.2022

У Прип'яті пройшли масові навчання підрозділів МВС

2 хв читати
У Прип'яті пройшли масові навчання підрозділів МВС

У Прип'яті в зоні відчуження Чорнобильської АЕС відбулися тактико-спеціальні навчання підрозділів Міністерства внутрішніх справ України, повідомила пресслужба Національної гвардії.

"4 лютого, у місті Прип'ять (Київська область) відбулися масштабні спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів Міністерства внутрішніх справ України", йдеться в повідомленні.

На навчаннях були присутні керівники МВС, міністерства оборони, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, посли іноземних держав і представники країн-партнерів.

Повідомляється, що гвардійці, поліцейські та рятувальники відпрацювали злагодженість дій при виконанні завдань із оборони населеного пункту, тактику ведення бойових дій в урбанізованій місцевості та ліквідацію їх наслідків.

"Навчання вкотре підтвердили злагодженість і взаємодію працівників системи МВС, включаючи специфіку роботи кожного підрозділу в найскладніших ситуаціях для подолання різного роду небезпек. Усі підрозділи добре показали свою роботу та навченість. Ціль навчань була досягнута. Наші захисники готові боронити державу", – зазначив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Зазначається, що завершальним етапом навчань було надання першої медичної допомоги, евакуація поранених та зачистка населеного пункту від мінно-вибухових засобів та ліквідація наслідків бойових дій.

У свою чергу, глава Міноборони Олексій Резніков у своєму мікроблозі Твіттер наголосив на важливості таких злагоджених дій силових органів України в момент оборони країни.

"Синергія секторів оборони і безпеки - ключовий елемент у обороноздатності нашої Держави і стриманні ворога. Мав за честь бути запрошеним Міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським на тактично-спеціальні навчання підрозділів системи МВС. Надзвичайний професіоналізм!", - написав Резніков.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА