21:06 28.01.2022

Зеленський подякував бізнесмену Бренсону за підтримку України

2 хв читати
Зеленський подякував бізнесмену Бренсону за підтримку України

Президент України Володимир Зеленський подякував бізнесмену Річарду Бренсону та представникам світового бізнесу за підтримку Української держави.

"Дякуємо Річарду Бренсону та світовій бізнес-спільноті за підтримку України. Інноваційні підприємці краще розуміють ключові напрями розвитку людства. Тому їх заклик об'єднатися та відстояти суверенітет України, зокрема, застосувавши санкції до агресора, дуже важливий", - написав Зеленський у Twitter у п'ятницю увечері.

Днем раніше Бренсон у своєму Twitter написав, що "для лідерів бізнесу настав момент зібратися і стати на захист суверенітету України", а також опублікував посилання на свою статтю "Мої думки про Україну та Росію", в якій повторив цю тезу. "Для лідерів бізнесу настав момент зібратися та відстояти суверенітет України. Навіть якщо за це доведеться платити, всі ми повинні ясно дати зрозуміти, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світова ділова спільнота підтримає весь спектр санкцій проти будь-якої країни, яка намагається порушити суверенітет іншої", - написав він.

Бізнесмен також зазначив у статті, що "бізнес-лідери всього світу з великою тривогою спостерігають за скупченням російських військ і техніки на кордоні з Україною" і що будь-яка війна між РФ та Україною матиме руйнівні та жахливі наслідки насамперед для цивільного населення по обидва боки кордону, і навіть ще більше ізолює РФ.

"Ніколи в останні роки не було більшого ризику повномасштабної війни на європейській землі - війни, яка, як і багато інших до неї, не є справедливою чи законною метою. Сьогодні будь-кому з нас важко приховати своє роздратування. У 2022 році, що, чорт забирай, робить одна країна, накопичуючи танки біля кордонів іншої країни?", - написав Бренсон.

 

 

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА