12:59 14.01.2022

Поліція Києва затримала чоловіка, що зґвалтував п'ятирічну дівчинку

2 хв читати
Поліція Києва затримала чоловіка, що зґвалтував п'ятирічну дівчинку

Поліцейські Києва затримали 37-річного жителя столиці за підозрою в зґвалтуванні п'ятирічної дитини, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Під час відпрацювання оперативної інформації слідчі поліції Києва спільно з працівниками Департаменту кіберполіції та під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора викрили й затримали чоловіка за зґвалтування 5-річної дитини. Зловмисником виявився 37-річний раніше не судимий киянин", - ідеться в повідомленні поліції Києва, розміщеному в п'ятницю на сайті главку.

У повідомленні зазначається, що під час обшуку в квартирі підозрюваного правоохоронці виявили речові докази злочинів і відеозаписи з дитячою порнографією на електронних носіях.

"Встановлено, що фігурант забрав малолітню до себе додому та вчинив стосовно неї сексуальне насильство. Протиправні дії зловмисник вчиняв стосовно дочки знайомої", - цитує поліція Києва т.в.о. начальницю відділу слідчого управління поліції Києва Інну Вашкебу.

Чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК. У главку зазначають, що затриманому повідомлено про підозру в скоєнні 14 епізодів злочинних дій.

"За цим фактом слідче управління столичної поліції розпочало чотири кримінальні провадження: за ч. 3 ст. 149 – торгівля людьми, вчинена щодо малолітнього, ч. 4 ст. 152 -  зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, ч. 3, ч. 1 ст. 301 - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів та ч. 3, ч. 1 ст. 301-1 - одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження", - ідеться в повідомленні поліції.

За скоєний злочин киянинові загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА