12:51 05.01.2022

В Україні похолодає, невеликий мороз буде у Києві у Різдвяну ніч

2 хв читати
В Україні похолодає, невеликий мороз буде у Києві у Різдвяну ніч

У найближчих дві доби холодне повітря, що переміщається з північного заходу Європи, поступово витіснять тепло за межі України, тому в країні очікується похолодання, повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер, 6 січня, у західних, уночі й у північних областях, а вдень – у більшості центральних та східних областей очікуються невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На Закарпатті значний дощ із переходом у сніг. На решті території без істотних опадів.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура протягом доби 0-5° тепла. Вночі на заході подекуди 1-3° морозу, вдень у південній частині 6-11° тепла, на півдні Одеської області та в Криму до 14°.

У Карпатах – значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 2° тепла.

У Києві в ніч на четвер невеликий дощ, удень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 3-5°.

Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія, найвища температура вдень 6 січня у Києві була у 1988 році та становила 9,8° тепла, найнижча вночі – 30,8° морозу у 1935 році.

У п'ятницю, 7 січня, вночі у західних, північних та східних областях місцями невеликий сніг. Удень в Україні без опадів.

Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У східних, північно-східних областях і в Карпатах на дорогах місцями ожеледиця.

Температура вночі 1-6° морозу, на півдні та південному сході місцями 0-2° тепла. Вдень від 3° морозу до 3° тепла. У Криму вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла, в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 3-8° морозу.

У Києві в ніч проти п'ятниці, 7 січня, місцями невеликий сніг, удень без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вечірні авіаудари по селищу під Харковом спровокували пожежу, інформація про постраждалих не надходилаповідомив

До 14 збільшилася кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Харкову, серед них троє дітей

У Білому домі оголосили про новий пакет допомоги Україні

Авіація НАТО провела навчання на північному сході Польщі

Міноборони: 2 млн українців оновили свої дані в "Резерв+"

На харківському напрямку ворог намагається нарощувати темпи наступальних дій

У Харкові вже 14 постраждалих, серед них двотижневе немовля

Уряд найближчим часом представить деталі нових програм зі стабілізації мобільного зв'язку та допомоги людям в умовах електродефіциту - Зеленський

Глави МЗС України та Ізраїлю обговорили загрози від РФ, Ірану та КНДР

"Укрзалізниця" змінила час відкриття онлайн-продажу на міжнародні поїзди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА