19:25 10.11.2021

Нові списки кримінальних авторитетів і "злодіїв у законі" можуть бути розглянуті в РНБО найближчим часом

1 хв читати
Нові списки кримінальних авторитетів і "злодіїв у законі" можуть бути розглянуті в РНБО найближчим часом

Нові списки кримінальних авторитетів та "злодіїв у законі", проти яких можуть бути введені санкції за злочинну діяльність, можуть бути розглянуті у Раді національної безпеки та оборони найближчим часом, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

"Наступні кроки, що робляться. Перше - активізація даних в санкційних списках. Триває серйозна робота з підстав перебування у списках. Друге – це складання наступних списків, які можуть бути найближчим часом розглянуті за поданням Національної поліції МВС, уряду та, відповідно, Ради національної безпеки та оборони", - заявив Монастирський на брифінгу за підсумками засідання РНБО у середу.

Він зазначив, що існує багатокрокова перевірка даних, які подаються до РНБО. "Я особисто перевіряю всі ці дані та підстави їх (кримінальних авторитетів та "злодіїв у законі" – ІФ) внесення до санкційних списків", - сказав він.

Крім того, за словами Монастирського, здійснюється постійний моніторинг уже внесених до санкційного списку осіб, а також перевірки створення нових організованих злочинних груп з метою попередження розширення їх злочинного впливу на території України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА