07:42 16.10.2021

Зеленський доручив розглянути питання про збільшення тюремного терміну для контрабандистів до 20 років

1 хв читати
Зеленський доручив розглянути питання про збільшення тюремного терміну для контрабандистів до 20 років

Президент України Володимир Зеленський під час чергового засідання Ради національної безпеки і оборони в п'ятницю доручив розглянути питання про збільшення тюремного терміну для контрабандистів до 20 років, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Президент наполягає, що має бути на законодавчому рівні вирішено питання, коли люди за такі злочини (контрабанда - ІФ) повинні відправлятися у в'язницю. На сьогодні у нас надмірно ліберальне законодавство. Люди користуються... Президент сьогодні (на засіданні РНБО - ІФ) дав доручення, що необхідно на законодавчому рівні терміново розглянути питання, яким чином зробити так, щоб (контрабандисти - ІФ) відправлялися у в'язниці. Більше того, 20 років потрібно за це давати", - розповів Данілов журналісту в перерві програми "Свобода слова Савіка Шустера" у п'ятницю.

Він також зазначив, що питання щодо контрабандистів на контролі у президента.

"Представники Офісу президента наступного тижня проведуть відповідні зустрічі з главою митниці, міністром фінансів, главою СБУ, представниками апарату РНБО. Там буде обговорюватися питання посилення кадрового потенціалу роботи української митниці", - сказав Данілов.

"Деякі особи втратять свої посади", - додав він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА