08:54 14.10.2021

Частину команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ доставлено в пункт постійної дислокації, корабель буксирується в Одесу

1 хв читати
Частину команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ доставлено в пункт постійної дислокації, корабель буксирується в Одесу

Частина команди пошкодженого напередодні судна ВМС ЗСУ в акваторії Чорного моря доставлена в пункт постійної дислокації. Решта команди і задіяні військові забезпечують проведення заходів щодо боротьби за живучість корабля, який буксирується в Одесу, повідомили у Військово-Морських силах Збройних сил України.

"Станом на 8.30 14 жовтня 2021 - особовий склад, не задіяний у заходах з боротьби за живучість (судна - ІФ), був доставлений в пункт постійної дислокації. Військовослужбовці почувають себе добре", - йдеться в повідомленні на сторінці ВМС ЗСУ в Facebook у четвер уранці.

У відомстві зазначили, що додатково задіяний особовий склад аварійно-рятувального загону ВМС ЗС України, перебуває на кораблі і забезпечує проведення заходів щодо боротьби за живучість.

"Зараз здійснюється буксирування корабля в пункт базування Одеса в супроводі кораблів і катерів ВМС ЗС України і казенного підприємства "Морська пошуково-рятувальна служба" Міністерства інфраструктури України.

Як повідомлялося, в середу, 13 жовтня, в акваторії Чорного моря внаслідок погіршення погодних умов пошкодження отримало судно національного флоту України.

За інформацією військових, з метою забезпечення проведення пошуково-рятувальних робіт ВМС було розгорнуто пункт управління пошуково-рятувального забезпечення, налагоджено взаємодію з казенним підприємством "Морська пошуково-рятувальна служба" Міністерства інфраструктури України, Державною прикордонною службою України, ДСНС. До операції залучені кораблі і катери в кількості 8 одиниць і 4 одиниці повітряних суден.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА