07:33 11.10.2021

Під час пожежі в Києві рятувальниками було евакуйовано 6 осіб, із них 3 дітей

1 хв читати
Під час пожежі в Києві рятувальниками було евакуйовано 6 осіб, із них 3 дітей

Під час ліквідації пожежі в багатоповерховому будинку в Києві на безпечну відстань було виведено 6 осіб, із них 3 дітей, повідомили в ДСНС.

"Під час розвідки, з однієї з квартир на 15 поверсі було виведено 6 осіб, із них 3 дітей... Жертв і постраждалих немає", - сказано в повідомленні на сторінці в Facebook ДСНС у м.Києві.

За інформацією рятувальників, пожежа на 9 поверсі 16-поверхового житлового будинку на пр-ті Оболонському, 13 в Оболонському районі столиці виникла в неділю, 10 жовтня. Горіння почалося зі сміття і особистих речей у загальному коридорі з поширенням на двері ліфта і двері загального коридору. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі.

О 17:00 пожежу було локалізовано на площі 18 кв. м і о 17:08 - ліквідовано. В результаті пожежі пошкоджено були двері обох ліфтів, 3 двері загального коридору, закопчені стіни та стеля поверху, пошкоджені телекомунікаційні системи.

На місці події працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 23 людини особового складу.

Причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА