16:58 20.09.2021

Безугла прокоментувала інформацію про можливий тиск на Бурбу та членів парламентської ТСК

2 хв читати
Безугла прокоментувала інформацію про можливий тиск на Бурбу та членів парламентської ТСК

Голова тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів держвлади та інших осіб проти суверенітету України Мар'яна Безугла (фракція "Слуга народу") спростувала інформацію про те, що на членів ТСК чиниться тиск у зв'язку з розглядом матеріалів у справі найманців ПВК "Вагнера".

"Ніхто з членів ТСК безпосередньо щодо тиску та засторог таких не звертався. Про Василя Васильовича (екс-начальник ГУР Міноборони Василь Бурба - ІФ) не коментую в силу того, що, як я вже зазначала, ми розпочали роботу з ним, вона триває, за результатами роботи будуть коментарі", - сказала Безугла на брифінгу в понеділок.

Водночас на запитання про те, чи звертався Бурба з проханням надати йому держохорону, голова ТСК назвала таку інформацію закритою.

Раніше народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Микола Княжицький повідомив журналістам, що на Бурбу чиниться тиск з боку влади.

"Ще на минулому засіданні члени комісії говорили, що вони ухвалили рішення звернутися, щоб надати державну охорону та захистити людей, які брали участь у цих заходах. Але, на жаль, поки що це не зроблено. Вони відчувають погрози, тиск з боку влади. Вони відчувають переслідування. Звісно, це ганебна ситуація, тому що це ті люди, яких потрібно охороняти хоча б від країни-агресора", - наводила слова Княжицького прес-служба "Європейської солідарності".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА