15:58 13.08.2021

У вихідні в Центрі вакцинації в МВЦ знову можна буде зробити щеплення вакцинами CoronaVac і Moderna - КМДА

2 хв читати
У вихідні в Центрі вакцинації в МВЦ знову можна буде зробити щеплення вакцинами CoronaVac і Moderna - КМДА

 

У найближчі вихідні, 14 і 15 серпня, в Центрі масової вакцинації населення, створеному на базі Міжнародного виставкового центру в Києві, а також у столичних пунктах щеплення можна буде зробити щеплення від коронавірусу вакцинами CoronaVac і Moderna, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на столичний департамент охорони здоров'я.

"14 і 15 серпня в Центрі масової вакцинації, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, і в пунктах щеплень, розташованих на базі медичних закладів столиці, для вакцинації та ревакцинації доступний препарат CoronaVac, а для отримання першої дози - CoronaVac і Moderna", - йдеться в повідомленні.

Як зазначила глава департаменту охорони здоров'я Києва Валентина Гінзбург, за даними Міністерства охорони здоров'я, в кількох регіонах України епідемічні показники вже не відповідають "зеленій зоні", зокрема, в столиці зростають рівень госпіталізацій і "тяжкості" госпіталізованих пацієнтів.

"Якщо ще минулої п'ятниці у стаціонарах пацієнтів у важкому стані (зокрема тих, хто потребує штучної вентиляції легенів) було 49%, то сьогодні - вже 56%", - цитують Гінзбург у прес-службі КМДА.

Крім того, наголошується, що Центр вакцинації та пункти щеплення в Києві не працюватимуть 23 і 24 серпня.

"Прищеплюватися можна раніше - 21 і 22 серпня або починаючи з 25-го. Особливо в департаменті охорони здоров'я радять звернути увагу на цю інформацію тим киянам, у яких на 23 і 24 серпня припадає ревакцинація. Кілька днів раніше чи пізніше ніяк не вплинуть на ефективність імунізації", - наголошують у КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА