08:41 03.08.2021

Рейтинг схвалення діяльності Байдена на посаді президента США в липні знизився

1 хв читати
Рейтинг схвалення діяльності Байдена на посаді президента США в липні знизився

Рейтинг схвалення американцями діяльності Джо Байдена на посаді президента США в липні склав близько 52%, йдеться в спільному дослідженні громадської думки Harvard CAPS/Harris poll.

За даними Harvard CAPS/Harris poll, рейтинг схвалення Байдена в липні впав відразу на 10 процентних пунктів порівняно з даними за червень, коли про роботу чинного президента США позитивно висловлювалися приблизно 62% опитаних американців. Згідно з липневим опитуванням, близько 43% респондентів висловилися негативно про діяльність Байдена.

Також упав рейтинг схвалення роботи Конгресу і обох партій США: близько 45% респондентів висловилися позитивно про роботу конгресу. Республіканська, і Демократична партія США отримали схвалення приблизно 48% американців.

Падіння рейтингів схвалення пов'язано із зростанням випадків зараження коронавірусом у США і поширенням штаму "дельта", зазначають автори опитування. На думку 36% опитаних, COVID-19 є найважливішою проблемою країни. У червні так вважали 30% респондентів. Також приблизно 47% опитаних заявили, що, на їхню думку, країна обрала невірну стратегію в боротьбі із захворюванням.

Наприкінці липня компанія Gallup також опублікувала результати опитування, згідно з яким рейтинг схвалення діяльності Байдена на посаді президента США в липні впав на шість процентних пунктів до 50%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА