19:29 28.04.2021

Трамп може відновити свої мітинги у травні

2 хв читати
Трамп може відновити свої мітинги у травні

Колишній президент США Дональд Трамп розглядає можливість відновлення мітингів у травні, щоб залишатися активним на політичній арені, повідомляє телеканал CNN із посиланням на його помічників.

"Нещодавно Трамп ініціював обговорення про відновлення своїх "фірмових" мітингів "Зробимо Америку знову великою", які зміцнили його політичний рух, що зароджувався, у 2016 році, і тривали під час його президентського терміну", - повідомляє телеканал.

За даними помічників Трампа, мітинги можуть розпочатися вже у травні.

"Це буде виразно відрізнятися в плані організації (у зв'язку з COVID-19 - ІФ), але ми стали справді хороші в плануванні цих заходів у 2020 році", - сказало джерело телеканалу.

Трамп декілька разів заявляв, що не виключає можливість балотуватися на посаду глави держави у 2024 році. У цьому випадку він може знову зійтися в гонці з чинним главою держави Джо Байденом, який планує домагатися переобрання. Опитування показують, що Трамп - як і раніше - найпопулярніший політик у Республіканській партії, причому - з великим відривом від потенційних суперників.

YouTube, Twitter та інші американські інтернет-платформи заблокували акаунти Трампа після заворушень у Капітолії 6 січня 2021 року. Рішення було обґрунтовано тим, що Трамп, на думку керівників соцмереж, побічно закликав прихильників до актів насильства.

Тепер, як зазначають спостерігачі, Трампу потрібно придумати, як взаємодіяти з електоратом в умовах, коли основна частина ЗМІ веде проти нього фактично відкриту боротьбу, а соцмережі - блокують його публікації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський візьме участь у саміті G-7 в Італії, ключовими темами для України стануть подальше нарощування оборонної підтримки, прискорення постачань F-16 і ППО - Никифоров

Майже 100% дронів для ЗСУ розробляють в Україні, більшу частину в цьому секторі займає приватний бізнес - Міноборони

У Харківській області під загрозами обстрілів гасять сім лісових пожеж на 4,3 тис га - ДСНС

Зеленський: Повний захист українського неба має стати нормою, партнери точно знають, що для цього потрібно

Уже 107 країн, включно з міжнародними організаціями, підтвердили участь у Саміті миру - Никифоров

Зняття обмежень на удари по військових об'єктах у РФ мають вирішальне значення для України у відбитті російських ударів по Харкову - ISW

Євроінтеграція та повоєнна відбудова є найпопулярнішими напрямами для профнавчання публічних службовців - НАДС

У Полтавській області після негоди залишаються знеструмленими понад 5 тис. споживачів у 28 населених пунктах

На Харківщині за добу один мирний житель загинув, шестеро постраждали в результаті ворожих обстрілів

Ворог обстріляв Херсон і 14 населених пунктів області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА