18:34 22.04.2021

Троє військовослужбовців постраждали під час пожежі у військовій частині у м. Рубіжному на Луганщині, ДБР проводить розслідування

1 хв читати
Троє військовослужбовців постраждали під час пожежі у військовій частині у м. Рубіжному на Луганщині, ДБР проводить розслідування

Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує обставини пожежі, що сталася у четвер на території військової частини у місті Рубіжному Луганської області.

"За попередніми даними, на території військової частини сталося займання бензовозів. Унаслідок пожежі троє військовослужбовців дістали опіки різного ступеня тяжкості, поки що вони отримують медичну допомогу в міській лікарні. На місце події для з'ясування обставин терміново прибула слідчо-оперативна група ДБР", - повідомляє прес-служба ДБР.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за статтею недбалого ставлення до військової служби, вчиненого в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 3 ст. 425 КК України). Проводяться першочергові слідчі дії.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Луганська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Раніше у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомили, що у м. Рубіжному Луганської області на території однієї з військових частин через займання бензобака автомобіля сталася пожежа. Надалі вогонь перекинувся на чотири бензовози. Унаслідок пожежі постраждав український військовий, його стан задовільний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА