13:39 14.04.2021

Україна та Азербайджан розглядають можливість відкриття прямих авіарейсів Гянджа - Одеса

1 хв читати
Україна та Азербайджан розглядають можливість відкриття прямих авіарейсів Гянджа - Одеса

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій та голова виконавчої влади м. Гянджа (Азербайджан) Ніязі Байрамов під час переговорів обговорили можливість прямих авіарейсів сполученням Гянджа-Одеса, повідомляється на сайті Мінінфраструктури в середу.

У відомстві вважають, що цей напрямок сприятиме не лише розвитку туризму, а й зміцненню ділових контактів і обміну студентів.

Крім того, співрозмовники обговорили ймовірність співпраці в реалізації перспективних інфраструктурних проектів.

"Українські компанії готові брати участь у реалізації важливих для Азербайджану проектів", - сказав Криклій, слова якого наводить прес-служба.

Серед можливих напрямів співпраці міністр назвав проектування та будівництво об'єктів промислової, дорожньо-транспортної та енергетичної інфраструктури, розвиток систем високовольтних ліній електропередач, участь у модернізації залізничних колій і постачання залізничної техніки, металургійної продукції тощо.

"Це ті напрями, які базуються не лише на галузевій спеціалізації нашої економіки, а й на великому досвіді роботи провідних українських компаній в зарубіжних країнах, у тому числі й з азербайджанськими партнерами", - наголосив Криклій.

Як повідомлялося з посиланням на Міністерство інфраструктури України, Азербайджан готовий зняти обмеження щодо кількості авіарейсів і в позитивний бік розглянути запит Державної авіаційної служби України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА