12:54 08.04.2021

Київрада вперше проводить онлайн-засідання - Кличко

1 хв читати
Київрада вперше проводить онлайн-засідання - Кличко

Київрада вперше проводить онлайн-засідання, на якому розгляне низку питань протидії пандемії коронавірусу і підтримки бізнесу, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Сьогодні ми вперше проводимо засідання Київради онлайн. Вочевидь, призначене на 8 квітня засідання ми вирішили не переносити, тому що маємо ухвалити декілька важливих рішень. І оскільки через суворі обмеження не можемо зібратися фізично всі в залі, працюватимемо у нових реаліях. З допомогою електронних засобів", - сказав Кличко на відкритті засідання.

Він уточнив, що дотримання і законність процедур контролюють юристи.

"У нас декілька питань - важливих і невідкладних для міста і киян в умовах боротьби з пандемією. Це, зокрема: звернення до уряду і Міністерства охорони здоров'я щодо використання медичної бази відомчих лікарень, розташованих у столиці, для лікування хворих на коронавірус киян. Тому що я неодноразово звертався, закликав, пояснював чиновникам критичність цього питання. Але киян ігнорують і нехтують інтересами жителів столиці. Я вважаю таку позицію Кабміну, МОЗ неприйнятною в умовах такої складної ситуації із захворюваністю у Києві та в Україні загалом", - зазначив Кличко.

Мер Києва закликав усіх депутатів підтримати рішення про розширення пільг і преференцій для малого та середнього бізнесу столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА