11:45 24.02.2021

Прокурор Одеської області розцінює акції протесту після вироку Стерненку як тиск на суд

1 хв читати
Прокурор Одеської області розцінює акції протесту після вироку Стерненку як тиск на суд

Керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко вважає, що масові акції протесту, які відбулися після оголошення вироку активістові Сергію Стерненку, недопустимі, оскільки є тиском на суд.

У середу на брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання про те, як він ставиться до масових акцій протесту, які розпочалися після оголошення вироку, Костенко сказав: "Як прокурор і керівник обласної прокуратури я скажу, що це наша робота - ходити до суду й виконувати ті обов'язки, які на нас покладено Конституцією щодо підтримки публічного обвинувачення. Ми свою роботу робили, ходили до суду незалежно від якихось поглядів на цю справу з якого-небудь боку".

"Те, що сталося після оголошення вироку, я це вже казав і скажу ще раз, що, на мій погляд, це є тиском на суд, і це неприпустимо", - додав Костенко.

Як повідомлялося, Приморський районний суд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка до 7 років позбавлення волі, визнавши його винним у викраденні депутата Лиманської селищної ради Сергія Щербича.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА