10:34 28.01.2021

В Одеській і Миколаївській областях заборонили або обмежили рух транспорту, щоб розчистити сніг

3 хв читати
В Одеській і Миколаївській областях заборонили або обмежили рух транспорту, щоб розчистити сніг

Для проведення розчистки снігу заборонено рух усіх транспортних засобів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса-Кучурган (орієнтовно до 10:00 28 січня) і на всіх автодорогах місцевого значення в Одеській області, повідомила Держслужба з НС у Telegram-каналі в четвер.

Окрім того, в Миколаївській області тимчасово впроваджено обмеження руху транспортних засобів на автодорогах Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, М-13 Кропивницький-Платонове.

"На інших автомобільних дорогах державного значення країни транспортне сполучення забезпечено", - зазначається в повідомленні.

Державне агентство автомобільних доріг ("Укравтодор") через сніг станом на 08:00 четверга ввело обмеження для руху певних видів транспорту на дорогах в Одеській, Миколаївській, Полтавській та Київській областях.

Як повідомляється на сторінці "Укравтодору" у Facebook, зокрема, в Одеській області через сильний сніг перекрито рух транспорту всіх категорій на дорогах М-15 Одеса - Рені (на м. Бухарест, км 11 + 920 - км 308 + 000) і М-16 Одеса - Кучурган (на м. Кишинів, км 0 + 000 - км 58 + 682, км 58 + 925- км 59 + 123). Крім того, в регіоні на всіх дорогах державного значення забороняється рух великовагових транспортних засобів та пасажирських автобусів.

За даними агентства, наразі в Одеській області в посиленому цілодобовому режимі працюють понад 150 одиниць спецтехніки.

"Всі сили дорожників, ДСНС в Одеській області та Національної поліції направлені на ліквідацію наслідків негоди на автомобільних дорогах М-15 Одеса – Рені, М-16 Одеса – Кучурган, М-05 Київ – Одеса, Т-16-17/М-05/ - Іванівка. Сильний сніг, який супроводжується поривчастим вітром та хуртовинами, завдає труднощів у здоланні негоди", - йдеться в повідомленні.

У Миколаївській області "Укравтодор" з 21:30 середи обмежив рух для всіх видів транспорту на дорозі М-13 Кропивницький - Платонове. Обмежено також рух для великовагових і пасажирських автобусів на дорозі Н-24 Благовіщенське - Миколаїв.

За даними держагентства, в регіоні в посиленому режимі розчищають і посипають дороги 56 спецмашин і 65 співробітників.

У Полтавській області з метою недопущення заторів через складні погодні умови введено обмеження руху на дорозі М-03 Київ - Харків для вантажних авто від межі з Харківською областю до межі з Київською областю (км 395 + 064-км 126 + 700).

У Київській області з 23:00 середи обмежено рух вантажних транспортних засобів на дорогах загального користування державного значення.

У Кіровоградській області проїзд дорогами державного значення забезпечено, в роботі 104 механізми на 133 співробітники. Найсильнішою негода була біля Новоархангельська і Благовещенська. На дорогах М-05 і М-12 працює спецтехніка. На сході області дощить, на заході - сніжить.

У Черкаській області, незважаючи на ускладнення погодних умов, проїзд дорогами державного значення забезпечено, затримок руху немає. У посиленому цілодобовому режимі на автошляхах регіону працюють 130 одиниць спецтехніки. Для недопущення ожеледиці на дорогах за добу дорожники використали понад 3,7 тис. тонн протиожеледної суміші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА