16:16 15.12.2020

На Шулявському шляхопроводі в Києві впали лінії електропередач, рух обмежено

1 хв читати
На Шулявському шляхопроводі в Києві впали лінії електропередач, рух обмежено

Патрульна поліція Києва повідомляє про обмеження руху на Шулявському шляхопроводі в Києві через падіння на ньому стовпів.

"У зв'язку з падінням стовпів лінії електропередач на Шулявському шляхопроводі рух обмежено в напрямку ст. м. Дорогожичі. Обирайте інші маршрути пересування містом, щоб уникнути незручностей", - ідеться в повідомленні.

Очевидці в соцмережах повідомляють, що впали і лягли вздовж полотна мосту три стовпи, встановлені з одного з країв мосту. Постраждалих у результаті інциденту немає, проте щонайменше один автомобіль зазнав незначних пошкоджень. Стовпи не впали на проспект Перемоги, що проходить під Шулявським мостом, і не перекрили дорожнього полотна мосту по всій ширині.

Як повідомлялося, Шулявський шляхопровід, побудований у 1964 році, було закрито на реконструкцію з березня 2019 року до липня 2020 року, під час якої було повністю замінено полотно мосту.

Міст є частиною Малої Окружної дороги з інтенсивним автомобільним рухом. Мостом проходить тролейбусна лінія, якою йдуть чотири маршрути, а також близько десятка автобусних маршрутів приватних перевізників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА