14:14 12.12.2020

Кличко доручив головам районів терміново розібратися з ситуацією прибирання територій

2 хв читати
Кличко доручив головам районів терміново розібратися з ситуацією прибирання територій

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що незадоволений роботою голів столичних районів щодо боротьби з наслідками негоди і доручив терміново розібратися з ситуацією щодо прибирання територій.

"Друзі! Сьогодні зібрав голів столичних районів, профільних заступників голови КМДА, керівників комунальних служб. Розмова була жорсткою. Уранці я проїхався містом, перевірив, як прибирають місто. Півтори доби вже триває негода, сильна ожеледиця. Комунальні служби звітують, що працюють. Але ситуація в районах міста, з того, що я побачив, не покращилася. Тротуари, площі, чимало переходів – суцільна ковзанка", – написав мер на сторінці в Facebook.

Він наголосив, що надійшло вже понад тисячу звернень киян до травмпунктів за останню добу. За його словами, найбільше скарг на неефективну роботу служб на Оболоні, у Святошинському районі, на Борщагівці та Лісовому масиві.

"Люди ходять дорогами, оскільки тротуарами пройти неможливо. "Київавтодор" вчасно вивів техніку, і дороги в Києві почищені. Доручив керівництву "Київавтодору" допомогти районам з прибиранням місць найбільшого скупчення людей – зупинок громадського транспорту, площ біля установ, торгових центрів", – додав Кличко.

Мер також зазначив, що незадоволений роботою голів районів.

"Доручив підняти всі служби і в чіткій координації ефективно прибрати території районів. Сіль і пісок скрізь є. Тому місто має бути прибране! Інакше робитимемо висновки про відповідність посадам керівників відповідних служб", – написав мер.

Крім того, "Київблагоустрою" Кличко доручив перевірити, як прибирають балансові території, які закріплені за приватним бізнесом – біля кафе, ресторанів, торговельних центрів.

"Ключове завдання всіх служб – терміново навести лад у місті. Тим паче, що найближчими днями, за прогнозом синоптиків, погода не зміниться – буде дощ та ожеледиця. Тому всі служби мають злагоджено і ефективно працювати. Цілодобово!", – підсумував він.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА