18:16 26.10.2020

П'яний українець у шльопанцях йшов до Росії в обхід пунктів пропуску - Держприкордонслужба України

1 хв читати

Прикордонники Харківського загону у неділю затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон з України до Росії.

"Прикордонний наряд відділу "Дергачі" зупинив порушника в районі населеного пункту Гранів, що недалеко від кордону. Чоловік подорожував у літніх шльопанцях, очевидно забувши надіти черевики, бо був п'яний", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в понеділок.

Затриманим виявився житель Покровська Донецької області. Чоловік пояснив, що у такий спосіб він хотів скоротити дорогу до Росії. Документів, окрім внутрішнього паспорта громадянина України, у нього не було.

За спробу незаконного перетину кордону на порушника складено відповідні адміністративні матеріали, рішення за якими прийматиме суд.

"Нагадаємо, з 1 березня 2020 року громадяни України мають право потрапити на територію РФ лише за закордонними паспортами і тільки у встановлених пунктах пропуску", - зазначили в українському прикордонному відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА