10:47 23.10.2020

Аваков закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день виборів: МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення

2 хв читати
Аваков закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день виборів: МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у зв'язку із завершенням виборчої кампанії закликав учасників виборчого процесу не вдаватися до "брудних схем" у день проведення місцевих виборів і зазначив, що МВС жорстко реагуватиме на порушення.

"Шановні українці! Виборча кампанія до місцевих органів влади добігає кінця. Завтра в Україні - день тиші. Потім - голосування, підрахунок голосів та встановлення результатів виборів. Звертаюся також до учасників виборчого процесу - від кандидатів до членів комісій - не зіпсуйте собі життя покаранням за порушення закону, воно того не варте", - сказав Аваков у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці в Twitter.

Він наголосив, що поліція і всі підрозділи МВС демонструють рівновіддаленість від усіх політичних сил і керуються виключно законом.

"Жодна партія, жоден кандидат не отримують жодних преференцій, але кожен отримує забезпечення та захист своїх прав. Тому ще раз звертаюся до кандидатів та виборчих штабів - навіть не намагайтеся вдаватися до вкидань, "каруселей", підвезення виборців та інших брудних схем! МВС жорстко налаштоване реагувати на порушення!", - зазначив глава відомства.

Аваков додав, що на чергування виведено достатньо оперативних груп, напоготові перебувають усі підрозділи: від авіації до вибухотехніків. Загалом до забезпечення громадської безпеки під час місцевих виборів залучено майже 140 тис. співробітників МВС.

"Прошу не провокувати та не перевіряти систему МВС на міцність! У нас вдосталь сил, засобів, мотивації та рішучості, щоб забезпечити бездоганний процес місцевих виборів у всій країні! Давайте завершимо цю кампанію так само чисто, чітко і чесно, як і попередні президентські та парламентські вибори!", - наголосив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

Через бойові дії та ворожу атаку є знеструмлення в дев'яти областях - "Укренерго"

Унаслідок нічного удару по Білозерці загинула жінка, постраждали троє людей - Херсонська ОВА

Ворожа ДРГ чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України в Харківській області - ОСУВ "Хортиця"

Унаслідок ракетної атаки в Запоріжжі пошкоджені 15 житлових будинків, три навчальні заклади - ОВА

У Києві в травні проїзд з Подільського мостового переходу біля залізничної станції Райдужний будуватимуть цілодобово

З 18:00 до 23:00 у середу можливі відключення електроенергії по всій Україні - "Укренерго"

Атаковано об'єкти генерації та передачі е/е в шести областях, є пошкодження об'єктів газової інфраструктури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА