13:25 06.08.2020

В Обухові чоловік улаштував стрільбу біля зупинки громадського транспорту, постраждала 20-річна дівчина

1 хв читати

Правоохоронці затримали чоловіка, який у м. Обухів через конфлікт із водієм автомобіля влаштував стрільбу біля зупинки громадського транспорту, внаслідок чого була травмована дівчина, повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"У місті Обухові ввечері невстановлений водій на автомобілі синього кольору зробив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту. Внаслідок цього була травмована дівчина - продавщиця з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрільби. Стрілець утік у невідомому напрямку. 20-річну потерпілу доправили до лікарні, де їй діагностували непроникне поранення грудної клітки", - йдеться в повідомленні на сайті поліції.

Пізніше правоохоронці затримали зловмисника в Києві в порядку ст.208 КПК України. Це 33-річний столичний житель. Під час затримання поліція вилучила у нього пістолет "Форт-12", патрони, дозвільні документи.

Як з'ясувалося, конфлікт виник на світлофорі між водіями двох автомобілів. Потім один із них під час руху автомобіля з хуліганських мотивів відкрив хаотичну стрільбу в бік автомобіля свого опонента.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.296(хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри чоловікові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА