08:38 05.08.2020

Суспільне оголошує онлайн-нацвідбір на Дитяче Євробачення-2020 року, введено нові правила

2 хв читати
Суспільне оголошує онлайн-нацвідбір на Дитяче Євробачення-2020 року, введено нові правила

Із середи, 5 серпня, розпочинається прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2020 року, який відбудеться онлайн за зміненими правилами, повідомило UA: Суспільне мовлення.

"У середу, 5 серпня, Суспільний мовник розпочне прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2020. Цього року діти можуть узяти участь і з власною піснею, і з кавером пісні. Прийом заявок триватиме до 25 серпня", - йдеться в повідомленні на сайті Суспільного мовлення.

В інформації зазначається, що вперше Суспільне розширює можливості й змінює умови відбору, щоб талановиті діти потрапили на міжнародний конкурс, навіть якщо не мають своєї пісні.

"Відбір представника України на Дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться онлайн, і всі охочі зможуть проголосувати за свого фаворита", - зазначено в повідомленні.

На першому етапі учасники мають заповнити та подати заявку на сайті нацвідбору junior.eurovision.ua. Протягом доби відео учасника розмістять на сайті з хештегом #uajesc2020, якщо заявка відповідатиме вимогам положення.

До 25 серпня учасники відбору зможуть збирати лайки під своїми відео з піснями.

Далі відбір відбуватиметься ще в чотири етапи:

II етап - 26-27 серпня - визначать шорт-лист, до якого потраплять одинадцять найкращих учасників: вісім з авторською піснею, двоє - з каверами, а також учасник, відео якого набере найбільшу кількість лайків;

III етап - з 28 серпня до 4 вересня буде оголошено імена одинадцяти учасників, підписано договори. Також буде записано пісню, яку надасть Суспільне для виконавців каверів, і за бажанням її зможуть записати виконавці власних пісень;

IV етап - із 5 до 7 вересня відбудеться голосування, під час якого журі та користувачі соцмереж визначатимуть переможця серед одинадцяти учасників;

V етап - до 12 вересня буде оголошено ім'я переможця національного відбору на Дитяче Євробачення-2020.

У повідомленні також зазначено, що у 2020 році Суспільний мовник приєднається до Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2020", який відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА