07:55 23.07.2020

СБУ попередила несанкціоноване втручання в роботу систем зв'язку військового об'єкта на Чернігівщині

1 хв читати
СБУ попередила несанкціоноване втручання в роботу систем зв'язку військового об'єкта на Чернігівщині

Співробітники Служби безпеки України попередили несанкціоноване втручання інтернет-провайдера в роботу системи зв'язку однієї з військових частин, дислокованих на території Чернігівської області.

"За попередніми даними слідства, представники комерційної структури в сфері надання інтернет-послуг встановили поблизу військового об'єкта радіоелектронне обладнання, яке експлуатувалося з порушенням правил використання радіочастот. При цьому провайдер намагався використовувати частоту передання, призначену для військового підрозділу", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці ГУ СБУ в Чернігівській області.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці демонтували і вилучили радіоелектронне обладнання, комп'ютерну техніку та електронні носії інформації, які фігуранти використовували в незаконній діяльності.

"У рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 361 (незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), систем та комп'ютерних мереж) Кримінального кодексу України встановлюються всі особи, причетні до правопорушення", - підсумували в СБУ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА