07:13 14.07.2020

У Києві затримано підозрюваного у вбивстві в 2015 священнослужителя, взятий під варту без права застави

1 хв читати
У Києві затримано підозрюваного у вбивстві в 2015 священнослужителя, взятий під варту без права застави

Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваному у вбивстві в 2015 році священнослужителя в столиці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави, повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

"Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Києві розкрито особливо тяжкий злочин, вчинений 5 років тому, а саме умисне вбивство священнослужителя однієї з православних церков Києва ... За клопотанням прокуратури Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі наголосили, що вбивство було скоєно в ніч на 26 липня 2015 в під'їзді багатоповерхівки на проспекті Героїв Сталінграда в столиці.

Згідно з матеріалами слідства, двоє невідомих двічі вистрілили в священнослужителя, влучивши йому в голову. Після скоєного злочину зловмисники зникли з місця злочину, заволодівши особистими речами потерпілого.

Проведеними слідчими (розшуковими) діями правоохоронці встановили одного з нападників. Ним виявився 46-річний киянин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмиснику повідомлено про підозру за пп. 6, 12 ч.2 ст.115 (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюється особа спільника.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА