08:01 01.07.2020

Правоохоронці завершили розслідування справи щодо пожежі в Одеському коледжі

1 хв читати
Правоохоронці завершили розслідування справи щодо пожежі в Одеському коледжі

Одеський приморський районний суд розгляне обвинувальний акт стосовно чотирьох посадових осіб, яким прокуратура інкримінує причетність до масштабної пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яка сталася 4 грудня 2019 року і привела до загибелі 16 осіб, повідомила прокуратура Одеської області.

"Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно директора Одеського коледжу, завідувача господарством, завідувача денним відділенням економіки і підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи, які підозрюються в порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі в навчальному закладі в Одесі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час досудового розслідування допитали 286 осіб (свідків, очевидців події, які постраждали), провели упізнання загиблих, невідкладний огляд місця події і приміщень будівлі, який тривав з 4 до 12 грудня 2019 року, 65 виїмок документів, провели 61 судову експертизу.

У прес-службі прокуратури нагадали, що в результаті цієї пожежі загинули 16 людей і 31 людина отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Крім того, додали у відомстві, пожежа зруйнувала пам'ятник архітектури 1914 року, в якій розташовувався коледж, пошкодив і знищив усе майно, яке перебувало в зазначеному будинку в момент пожежі, в результаті чого державі завдано мільйонних збитків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА