07:21 20.06.2020

Двом співробітникам поліції повідомлено підозру у вчиненні грабежу і використанні психотропних речовин

1 хв читати
Двом співробітникам поліції повідомлено підозру у вчиненні грабежу і використанні психотропних речовин

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Полтаві, 19 червня 2020 повідомили про підозру молодшим інспекторам взводу реагування роти управління поліції охорони в Харківській області, які підозрюються в пограбуванні, скоєному за попередньою змовою групою осіб, повідомляє прес- служба ДБР.

"За даними слідства, молодший інспектор придбав особливо небезпечну психотропну речовину - "PVP", після чого продав психотропи жителю Харкова. Крім того, слідчі з'ясували, що зазначений міліціонер у лютому 2020 зі своїм колегою, зупинили громадянина і провели поверхневий обшук, під час якого виявили та вилучили медичні піпетки із залишками наркотичної речовини та полімерний пакунок з тієї ж речовиною. після чого, погрожуючи притягненням до кримінальної відповідальності, відкрито заволоділи трьома мобільними телефонами громадянина, які обіцяли повернути в подальшому після одержання неправомірної вигоди в розмірі 1000 гривень", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ДБР у п'ятницю.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років і від 6 до 10 років з конфіскацією майна відповідно.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА