21:52 10.06.2020

Українська сторона може відкрити всі КПВВ на Донбасі наступного тижня

2 хв читати
Українська сторона може відкрити всі КПВВ на Донбасі наступного тижня

На п'ятницю, 12 червня, попередньо заплановано позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому буде розглянуто питання відкриття в адаптивному режимі, в залежності від епідситуації в конкретному районі і області, всіх КПВВ на Донбасі, повідомив залучений України до роботи ТКГ як представник ОРДО журналіст Сергій Гармаш.

"До того ж не на кілька годин, як сьогодні ми відкрили два своїх КПВВ, а на повний світловий день - з 6 до 21. Якщо таке рішення буде прийнято, то КПВВ відкриються вже на наступному тижні", - написав він у середу на своїй сторінці в Facebook.

При цьому Гармаш зазначив, що "представники Росії з ОРДЛО" заявили, що вони готові всіх випускати з окупованих територій, але назад ці люди зможуть повернутися тільки за списками, щоб потім відстежити дотримання ними обсервації.

"Дуже "конструктивна" позиція! Уявляєте скільки людей, які виїхали за своїми пенсіями і повернулися того ж дня, чекатимуть у чергах на КПВВ, поки хтось складе якісь списки, а потім ще й буде відстежувати їх обсервацію і самоізоляцію?! За порушення якої, до речі, передбачаються серйозні штрафи. Я вже не кажу про тих людей, які захочуть в'їхати на окуповану територію з вільної території. Їх не буде в списках тих, хто виїхав, а, значить, їх просто не пустять. - Турбота про людей ...", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА