07:00 02.06.2020

Греція готується до відкриття туристичного сезону, відновлюють роботу готелі та басейни

2 хв читати
Греція готується до відкриття туристичного сезону, відновлюють роботу готелі та басейни

З понеділка Греція скасувала низку обмежень, введених для боротьби проти коронавірусу: в країні відновили роботу готелі, кінотеатри під відкритим небом, гольф-клуби і басейни, пише Associated Press.

Ці кроки вважаються підготовкою до туристичного сезону, який планується відкрити в країні через два тижні.

Проте наголошується, що деякі готелі все ж вважають за краще залишитися закритими до початку туристичного сезону, оскільки в них поки було заброньовано занадто мало місць.

Крім того, влада дозволила відновити роботу службам організації весільних торжеств, тату-салонам і агентствам знайомств. З 1 червня в країні відновили роботу і початкові школи.

Міжнародні рейси в Афіни і Салоніки будуть відновлені з 15 червня, авіасполучення з іншими містами планується відновити з 1 липня.

"Греція постійно стежить за епідеміологічними даними у співпраці з експертами, європейськими та міжнародними організаціями", - сказав прес-секретар уряду Стеліос Петсас.

Він додав, що Греція готова приймати на своїй території туристів з країн, де епідемія коронавірусу йде на спад. Прес-секретар підкреслив, що прибулі до Греції з європейських країн, де був зафіксований високий рівень зараження коронавірусом, складатимуть обов'язковий тест на наявність COVID-19. Серед інших туристів будуть проводитися випадкові перевірки.

Станом на 1 червня в Греції за весь час пандемії COVID-19 зафіксовано менше 3 тис. випадків зараження коронавірусом. 179 пацієнтів з COVID-19 померли, 1372 повністю вилікувалися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА