13:36 29.05.2020

Керівника вінницької поліції відсторонено від виконання обов’язків - Кива

1 хв читати
Керівника вінницької поліції відсторонено від виконання обов’язків - Кива

Керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад, повідомив член комітету ВР з питань правоохоронної діяльності народний депутат Ілля Кива в п’ятницю.

Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки і прорахунки, допущені  у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів.»

“За даними внутрішнього розслідування Національної поліції оперативні служби Вінницької області проґавили бойовиків які готувалися на розборки в Київську область, тому і не були зроблені відповідні заходи щодо запобігання стрільби і їх затримання до інциденту”, - повідомив Ілля Кива.

Керівництво Національної поліції жорстко відреагувало на найжорстокіший прорахунок в роботі і зняло всі керівництво операвного блоку Вінницькій області та начальника главку поліції області.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА