07:07 14.05.2020

За добу в материковому Китаї виявлені три нові випадки активного зараження коронавірусом і 12 безсимптомних хворих

1 хв читати
За добу в материковому Китаї виявлені три нові випадки активного зараження коронавірусом і 12 безсимптомних хворих

У материковому Китаї за минулу добу було зареєстровано три нові випадки викликаних коронавірусом захворювань і 12 безсимптомних хворих, повідомив Держкомздоров’я КНР на своєму офіційному сайті.

Хворі з активною формою коронавірусу виявлені всередині країни (провінції Ляонін - два, Цзилінь -, один). Ввезених з-за кордону випадків не зафіксовано.

З 12 безсимптомних випадків 11 зафіксовано всередині країни, один - "імпортований", 712 безсимптомних носіїв коронавірусу перебувають під наглядом медиків.

За добу в країні не зафіксовано жодного летального результату, пов'язаного з коронавірусом.

Добою раніше повідомлялося про сім нових випадків викликаних коронавірусом захворювань і восьми безсимптомних хворих. З грудня від викликаних коронавірусом ускладнень в Китаї померли 4 тис. 633 людини, зареєстровано 82 тис. 929 активних випадків зараження, з них 1 тис. 692 - ввезених з-за кордону.

У медустановах країни продовжує курс лікування 101 людина, стан дев'яти хворих оцінюється як важкий. Вилікувалися і виписані з лікарень понад 78 тис. людей.

На китайських територіях поза материковою частиною за добу зафіксовано три нові випадки зараження, всі - в Гонконзі. З грудня минулого року в трьох районах підтверджено 1 тис. 535 випадків захворювання: в Гонконзі - 1 тис. 050 (при чотирьох випадках смертельного результату), в Макао - 45, на Тайвані - 440 (сім випадків смерті).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА