16:28 27.04.2020

"Всеукраїнська школа онлайн" розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів із 28 квітня - Міносвіти

1 хв читати
"Всеукраїнська школа онлайн" розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів із 28 квітня - Міносвіти

"Всеукраїнська школа онлайн" розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів із 28 квітня, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України.

"У вівторок, 28 квітня, "Всеукраїнська школа онлайн" розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4 класів. Уроки транслюватимуться на Youtube МОН та ще чотирьох телеканалах. Програма розрахована на п’ять тижнів і складається з чотирьох предметів: української мови, математики, науки та мистецтва", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій. Крім онлайн-версії уроків на Youtube Міносвіти, заняття можна буде дивитися і на телеканалах: 1 клас - Піксель, 2 клас - UA: Перший, 3 клас - UA: Культура і 4 клас - ПлюсПлюс. Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер із 9:00 до 10:00.

"Загалом для дітей початкової школи найкращим є безпосередній контакт і навчання зі своїм учителем, тому ми не планували робити онлайн-уроки для дітей цього віку. Однак багато батьків і педагогів звертаються до нас із проханням організувати уроки і для початкової школи", - зазначають у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА