12:09 17.04.2020

У Київській духовній академії підтверджено коронавірус у 16 студентів і трьох викладачів

1 хв читати
У Київській духовній академії підтверджено коронавірус у 16 студентів і трьох викладачів

У Київській духовній академії та семінарії виявили 19 випадків зараження коронавірусом, повідомляє прес-служба академії у Facebook.

Забір аналізів здійснювався в гуртожитках Київської духовної академії та семінарії 14 квітня 2020 року згідно з розпорядженням міського голови Києва Віталія Кличка.

"16 квітня близько 21:00 академія отримала телефонне повідомлення з Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України, що за результатами тестів 19 осіб (троє викладачів та 16 студентів) отримали лабораторне підтвердження захворювання коронавірусом", - зазначається в повідомленні.

Письмове підтвердження результатів тестування очікується 17 квітня. Результати тестування, яке проводилося 15 квітня, поки що невідомі.

Усі студенти та викладачі, в яких було підтверджено COVID-19, перебувають на самоізоляції в гуртожитку академії під медичним наглядом.

Як повідомлялося, станом на 15 квітня в Києво-Печерській лаврі було підтверджено понад 90 випадків COVID-19, територію закрито на карантин, виконано посилену дезінфекцію всіх будівель, а також приміщень духовної академії та семінарії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА