20:11 23.03.2020

Паризьких безхатьків заселять у готелі через коронавірус

2 хв читати
Паризьких безхатьків заселять у готелі через коронавірус

Низка готелів французької столиці почне розміщувати у себе безпритульних у рамках заходів з боротьби з поширенням нового типу коронавірусу, повідомляють паризькі ЗМІ.

За словами міністра у справах житлового господарства Жульєна Денорманді, з вечора середи люди без певного місця проживання зможуть тимчасово оселитися в номерах деяких готелів.

Він зазначив, що завдяки цим заходам безпритульні не перебуватимуть на вулицях міста і зможуть, опинившись в готелях, дотримуватися там розпорядження влади із самоізоляції.

Зокрема, столична влада вже забронювала для цих людей 50 номерів в готелі CIS Paris Kellerman в 13-му окрузі Парижа. Очікується, що до кінця тижня буде надано вже 170 номерів.

Ще 500 номерів для бездомних будуть виділені групою готелів Accor в Парижі і передмістях. При цьому, йдеться про номери на одну людину - щоб мінімізувати контакти між гостями готелів.

"Ми робимо все можливе, щоб допомогти особам без певного місця проживання і щоб помістити їх у безпечне місце", - зазначив Денорманді в інтерв'ю газеті "Паризьен".

За останніми даними, у Франції зафіксовано понад 16,6 тис. випадків зараження, майже 700 осіб померли.

У Франції діє загальнонаціональний карантин у рамках заходів з боротьби з поширенням нового типу коронавірусу Covid-19. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек. Онлайн-торгівля і служби доставки продовжують роботу без обмежень. Не працюють кафе, ресторани, кінотеатри.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА