08:13 05.02.2020

Трамп оголосить традиційне звернення до американського народу

1 хв читати
Трамп оголосить традиційне звернення до американського народу

Президент США Дональд Трамп у середу вранці виступить із традиційним зверненням до народу.

Це послання президент оголошує в палаті представників у присутності і конгресменів, і сенаторів від обох партій. Крім того, на виступ запрошуються почесні гості - зокрема представники адміністрації, судді Верховного суду.

Початок виступу заплановано на 21:00 вівторка за часом східного узбережжя.

"Ми розраховуємо виступити з дуже-дуже позитивним посланням", - повідомив раніше Трамп журналістам.

Очікується, що в промові американський президент запропонує політичним опонентам працювати спільно в таких сферах, як охорона здоров'я та модернізація інфраструктури.

Він також може торкнутися торговельних угод з Китаєм, а також з Мексикою і Канадою, зробивши наголос на тому, що ці кроки сприяють зростанню американської економіки.

Крім того, не виключено, що Трамп розповість про заходи, котрі вживаються в сфері національної безпеки, а також про зусилля щодо стримування міграційних потоків на південному кордоні США.

Спостерігачі зазначають, що промова прозвучить між двома іншими важливими для політичного життя в США подіями - внутрішньопартійними первинними виборами в штаті Айова, на яких Трамп заручився колосальною підтримкою однопартійців-республіканців і фінальним голосуванням щодо імпічменту Трампу, яке заплановане в сенаті на середу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА