15:23 06.11.2019

Зеленський представив нового голову Харківської ОДА Кучера, який пообіцяв не розмежовувати проблеми життя Харкова та області

2 хв читати
Зеленський представив нового голову Харківської ОДА Кучера, який пообіцяв не розмежовувати проблеми життя Харкова та області

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Олексія Кучера та подякував попередньому керівнику Юлії Світличній за роботу в непростому регіоні.

"Поки що вітаємо, а за результатами побачимо. Я хочу подякувати також пані Світличній за вашу роботу. У Харкові загалом непросто, я вдячний за вашу потужну роботу. Ви нікуди не дівайтеся, допомагайте якомога довше пану Олексію Кучеру", - сказав він у середу в Харкові після наради з проблемних питань діяльності ДК "Укроборонпром", представляючи нового голову Харківської ОДА.

Кучер зазначив, що йому дійсно довірили "складну область". "При цьому я налаштований на серйозну роботу. Усі пріоритетні завдання, які я ставитиму, буде озвучено трохи пізніше, коли буде проведено аудит. Ми будемо розуміти, що відбувалося, як відбувалося, і що далі робитимемо", - вказав він.

Новий голова Харківської ОДА окреслив три головні пріоритети: інвестиції, яким з його боку буде "зелене світло"; екологія та боротьба з корупцією.

Кучер наголосив, що Служба безпеки України "ні за ким (з інвесторів у Харківській області - ІФ) бігати не буде", і він у рамках своїх повноважень координуватиме роботу правоохоронних органів у регіоні, маючи досвід роботи адвокатом.

Президент Зеленський, зі свого боку, порадив Кучеру для того, щоб зрозуміти основні проблеми Харківської області, вийти на вулицю і почути, про що говорять люди.

Зокрема, президент вказав на проблему з ринком "Барабашово". "Потрібно зрозуміти, що там відбувається, яка там дорога має проходити, куди людей перевозять. Я так розумію, що там багато людей можуть просто втратити свою роботу. І я не знаю, правда чи ні, що з травня у людей на Харківщині немає гарячої води", - сказав він.

Кучер зазначив, що так "історично чомусь склалося, що є Харківська область, а є Харків, який наче окремий регіон".

"Харків не має особливого статусу. Тепер я відповідаю за тих людей, хто є в Харкові, де є великі проблеми, наскільки мені відомо, з опаленням. Сьогодні тепло, а скоро будуть морози. Це дуже серйозна проблема", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА