09:58 08.10.2019

Нардеп від "Слуги народу" Кучер подав декларацію кандидата на посаду голови Харківської облдержадміністрації

2 хв читати
Нардеп від "Слуги народу" Кучер подав декларацію кандидата на посаду голови Харківської облдержадміністрації

Народний депутат України (фракція "Слуга народу"), голова підкомітету з питань організації та діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги комітету Верховної Ради з питань правової політики Олексій Кучер подав електронну декларацію як кандидат на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації.

Його декларацію про доходи за 2018 рік оприлюднено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Кучеру 34 роки. До Верховної Ради був обраний у 179-му окрузі (Харківська область). Безпартійний, але балотувався від партії "Слуга народу". До обрання народним депутатом був адвокатом.

Згідно з декларацією, Кучеру належать дві квартири (68,6 кв. м, 61,9 кв. м) у Харкові. Ще однією (62,9 кв. м) він володіє спільно з дружиною Вікторією.

Нардеп також володіє земельною ділянкою (62500 кв. м) у Новорайську Херсонської області.

Дружина володіє двома земельними ділянками (103 і 1000 кв. м), а також будинком (62 кв. м) і недобудованим будинком у Люботині Харківської області.

Кучер задекларував годинник Rolex (свій та дружини), свої автомобілі Lexus NX 200T (2017 року випуску), Volkswagen Passat (2011 року випуску) і ГАЗ-САЗ 3507 (1987 року випуску), два автомобілі дружини - Mitsubishi Outlander (2003 року випуску) та Audi Q5 (2011 року випуску), а також 11 акцій ПрАТ "Миколаївцемент". Кучеру належить 10% юридичної компанії "Дартлі Груп". Як грошові активи він зазначив 77 біткойнів та $87 тис., що належать йому, а також $205 тис. дружини.

З 15 жовтня 2016 року посаду голови Харківської ОДА обіймає Юлія Світлична. 6 вересня 2019 року міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що уряд ухвалив проект рішення президента України про звільнення (у зв'язку із завершенням повноважень попереднього президента) Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, а також підтримав її повторне призначення головою Харківської ОДА. Проте президент Володимир Зеленський досі не підписав відповідних указів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА