15:45 07.10.2019

Кличко обіцяє нові позови про захист честі та гідності до телеканалу "1+1"

1 хв читати
Кличко обіцяє нові позови про захист честі та гідності до телеканалу "1+1"

Мер Києва Віталій Кличко заявив про намір знову подавати до суду цивільний позов проти телеканалу "1+1" після того, як Подільський районний суд Києва задовольнив клопотання ТОВ "Студії 1+1" та залишив без розгляду його спільний із братом, екс-чемпіоном світу з боксу Володимиром Кличком позов проти телеканалу.

"…Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу "1+1" щодо захисту нашої честі і гідності. Позов ми подали через брудну брехню та маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів. (...) Але скажу одне: я домагатимуся справедливості. Брехуни рано радіють. Нові позови будуть! Усіх ви не залякаєте!", - написав Віталій Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок удень.

Як повідомлялося, про те, що Подільський районний суд Києва задовольнив клопотання ТОВ "Студії 1+1" та залишив без розгляду цивільний позов київського мера Віталія Кличка і його брата Володимира Кличка проти телеканалу, повідомила у вихідні прес-служба "1+1".

"Телеканал "1+1" задоволений рішенням суду та ще раз наголошує, що у своїй редакційній політиці журналісти керуються фактами, і на неї не впливають ані менеджмент, ані власники. Ми і надалі продовжимо викривати кримінальні справи в столиці, і будь-які спроби обмовити канал не зупинять ведення журналістських розслідувань", - йдеться в заяві на сайті "1+1 Медіа груп".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА