07:32 07.10.2019

На Луганщині затримано двох жінок, які через інтернет збували наркотики

1 хв читати
На Луганщині затримано двох жінок, які через інтернет збували наркотики

У Луганській області затримано двох жінок, які за допомогою інтернету збували наркотики, вилучено 60 пакетів з психотропними речовинами, повідомила прес-секретар поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"34-х і 37-річна жительки Сєверодонецька, одна з яких була раніше судима за наркозлочини, через Інтернет за допомогою Messenger Telegram і електронного гаманця ЕasyPay за схемою схованок так званих "закладок" збували особливо небезпечні психотропні речовини PVP, амфетамін і наркотичний засіб канабіс", - йдеться в повідомленні на сайті поліції області в неділю.

Під час огляду місця події у жінок вилучено 60 пакетів: 38 - з психотропною речовиною PVP, 12 - з психотропною речовиною амфетамін і 10 пакетів з наркотичним засобом канабіс.

У поліції зазначили, що під час обшуку за місцем проживання раніше судимої жінки було вилучено майже 300 грам психотропної речовини PVP, 500 грам наркотичного засобу канабіс, 5 грам психотропної речовини амфетамін, електронні ваги, записи зі збуту, прилади для упаковки наркотиків.

За даним фактом проводиться досудове слідство у рамках кримінального провадження відкритого за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Одну з жінок затримано в порядку статті 208 КПК України.

Досудове слідство триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА