07:15 04.10.2019

У вихідні в Києві почнеться марафон за участю 17 тис спортсменів з 58 країн світу

2 хв читати
У вихідні в Києві почнеться марафон за участю 17 тис спортсменів з 58 країн світу

Цими вихідними в Києві стартує міжнародний 10-й Київський міжнародний марафон (Wizz Air Kyiv City Marathon) за участі 17 тис спортсменів з 58 країн світу, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"17000 бігунів з 58 країн світу, серед яких призери багатьох змагань і чемпіонатів, візьмуть участь у 10-му Київському міжнародному марафоні (Wizz Air Kyiv City Marathon). Зокрема, на старт головної дистанції (42,195 км) вийдуть 5 елітних бігунок і бігунів, а в дистанції 21 км візьме участь найтитулованіший вітчизняний марафонець, неодноразовий учасник Олімпійських ігор Олександр Сітковський", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті КМДА в четвер увечері.

На час проведення заходу в центральній частині Києва перекриють рух на близько 40 вулицях і трьох мостах: Північному, Гаванському і Патона. Рух почнуть перекривати з вечора п'ятниці, 4 жовтня, і завершать ввечері 6 жовтня.

"З 21:00 4 жовтня до 08:00 6 жовтня - на проїзді Володимирському (від вулиці Володимирської до вулиці Великої Житомирської, Михайлівської), площі Михайлівській (від вулиці Великої Житомирської до вулиці Трьохсвятительської), площі Софійської (від вулиці Володимирської), вулиці Малої Житомирської (від провулка Михайлівського), вулиці Алли Тарасової (від провулка Михайлівського). З 5:00 5 жовтня до 08:00 6 жовтня, з 16:00 до 22:00 6 жовтня - на вулиці Трьохсвятительській (від вулиці Хрещатик), вулиці Володимирській (від вулиці Великої Житомирської до вулиці Софіївської)", - зазначили в КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА