07:11 15.09.2019

Влада Києва має намір запустити додатковий тролейбусний маршрут на Виноградарі

1 хв читати
Влада Києва має намір запустити додатковий тролейбусний маршрут на Виноградарі

У Києві на Виноградарі в найближчі два роки в районі розворотного кільця на перетині просп. Георгія Гонгадзе - вул. Правди - вул. Маршала Гречка реконструюють контактну мережу, що дозволить провести новий тролейбусний маршрут, повідомляють у Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Згідно з розпорядженням КМДА №1605, оновлення контактної мережі в Подільському районі дозволить організувати рух додаткового тролейбусного маршруту на проспекті Георгія Гонгадзе. Він може забезпечити безпересадочне транспортне сполучення з місцевими соціальними установами. Зокрема, з поліклінікою, лікарнею тощо. Також покращиться транспортне забезпечення мешканців житлового масиву Виноградар екологічним видом транспорту.

"Наразі жителі проспекту Георгія Гонгадзе користуються тролейбусами маршруту № 35 і автобусами маршруту № 102, які слідують в звичайному режимі. Але на Виноградарі і Синьоозерному на проспекті Правди триває будівництво нових висоток, і незабаром збільшиться кількість пасажирів і зросте попит на перевезення громадським транспортом. Тому саме час для введення додаткового маршруту тролейбусів, який ми продовжимо або змінимо", - сказав директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Федоров.

Комунальне підприємство "Київпастранс" є замовником робіт. В установленому порядку воно повинно отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації, забезпечити в 2019 році розробку проектної документації, проведення і затвердження її експертизи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА