20:08 13.08.2019

Поліція застосувала сльозогінний газ проти протестувальників у аеропорту Гонконгу

1 хв читати
Поліція застосувала сльозогінний газ проти протестувальників у аеропорту Гонконгу

Поліцейські застосували сльозогінний газ проти агресивно налаштованих учасників протестів у Міжнародному аеропорту Гонконгу, повідомляють західні ЗМІ.

За їхньою інформацією, за допомогою перцевих балончиків поліція розганяла протестувальників, які брали участь у зіткненнях з силами правопорядку.

Поліція спробувала видворити групу учасників протестів з будівлі повітряної гавані, однак протестувальники чинили опір і відмовлялися йти. Вони кидали в поліцейських різні предмети і спорудили барикаду з візків для перевезення багажу.

За повідомленнями низки західних ЗМІ, в аеропорту наразі "панує хаос". Один співробітник поліції отримав травму, його доправили до лікарні. Стійки реєстрації не працюють, зали очікування зайняті протестувальниками.

У вівторок повідомлялося, що адміністрація аеропорту Гонконгу знову прийняла рішення скасувати всі рейси через безперервні акції протесту. Так само керівництво повітряної гавані діяло і в понеділок.

Раніше офіційний Пекін заявив, що заворушення мають ознаки терористичної діяльності.

Масові протести почалися в Гонконзі в першій половині червня у відповідь на плани місцевої адміністрації внести поправки до закону про екстрадицію, які дозволили б видачу підозрюваних у скоєнні злочинів до материкової частини Китаю. Після того, як влада Гонконгу відмовилася від внесення поправок, демонстранти почали вимагати розслідування застосування поліцією проти учасників протестів надмірно жорстких методів, а також відставки голови адміністрації Гонконгу Керрі Лем.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА