20:43 01.06.2019

У голову 5-річному хлопчику в Переяславі-Хмельницькому могли стріляти поліцейські

2 хв читати
У голову 5-річному хлопчику в Переяславі-Хмельницькому могли стріляти поліцейські

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого в Києві, розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-ти річному хлопчику, повідомила прес-служба відомства.

За інформацією бюро, 31 травня в реанімаційне відділення КНП "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" був доставлений хлопчик з тілесними ушкодженнями у вигляді важкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми і перелому скроневої кістки.

Згідно даних правоохоронців, 31 травня близько 16:00 четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч з місцем свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, в результаті чого отримав травму голови.

"Згідно проведеного оперативного втручання, медичними працівниками встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови", - розповіли в ДБР.

З огляду на цю інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, під час якого за 70-150 м виявили гільзи від патронів Флобера, стаканчик і банки.

"Встановлено, що до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині можуть бути причетні два працівника Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області", - сказано в повідомленні.

Слідчі ДБР проводять досудове розслідування за ч.1 ст.121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Проводяться невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки за місцем проживання поліцейських, під час яких вилучено патрони та іншу зброю.

Також повідомляється, що слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу.

Як повідомлялося, в м. Переяслав-Хмельницький Київської області 5-річний хлопчик потрапив в реанімаційне відділення з пораненням голови.

Як повідомив в суботу відділ комунікації поліції в Київській області, встановлено, що травму дитина отримала у дворі за місцем проживання.

Хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА