13:15 27.05.2019

В одеській колонії №51 під час заворушень постраждали чотири співробітники

2 хв читати
В одеській колонії №51 під час заворушень постраждали чотири співробітники

У Південній виправній колонії №51 (Одеса) під час заворушень, що сталися в понеділок, постраждало, за попередніми даними, четверо співробітників колонії. Нині ситуацію контролюють правоохоронці, призвідників бунту ізольовано.

"За попередньою інформацією, під час подій ушкодження отримало четверо співробітників колонії, їм було надано медичну допомогу. Загиблих немає", - повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

В облполіції поінформували, що для стабілізації виниклої на території закладу виконання покарань ситуації створено штаб у складі представників різних силових структур.

"Нині ситуацію повністю контролюють правоохоронні органи. Призвідників заворушення ізольовано, з ув'язненими тривають перемовини", - йдеться в повідомленні.

Після локалізації пожежі, що виникла внаслідок займання автомобіля, почне працювати слідчо-оперативна група поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 392 (дії, дезорганізують роботу установ виконання покарань) Кримінального кодексу України.

Представник поліції на місці повідомив журналістам, що детальніша інформація буде відома пізніше, після того, як працівники слідчого управління зможуть потрапити на територію колонії і встановлять обставини події.

За його словами, не підтверджується інформація про втечу ув'язнених.

Раніше екс-голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький повідомив, що в Одеській колонії сталася масова непокора ув'язнених, розпочалася пожежа.

У секторі зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Державної служби України з надзвичайних ситуацій Одеської області агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що на території Південної виправної колонії №51 в Одесі сталося займання, співробітники ДСНС локалізують пожежу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА