08:45 27.03.2019

У Каракасі невідомі напали на машину Хуана Гуайдо

2 хв читати
У Каракасі невідомі напали на машину Хуана Гуайдо

На автомобіль Хуана Гуайдо, який проголосив себе тимчасовим президентом Венесуели, скоєно напад, повідомляє VPI TV. Відео інциденту було опубліковано в Twitter телеканалу.

"У той час, коли президент Гуайдо покидав Національні збори, автомобіль, на якому він переміщувався, зазнав нападів з боку озброєних людей", - йдеться в повідомленні VPI TV.

На кадрах видно, що в той момент, коли Гуайдо залишав будівлю Національної асамблеї і зупинився на світлофорі, невідомий чоловік спробував відкрити двері автомобіля. Це у нього не вийшло, після чого він штовхнув автомобіль. Коли водій знову почав рух, група людей, що чекала проїзду Гуайдо, закидала його автомобіль палицями та іншими предметами.

Держсекретар США Майк Помпео вже засудив подію. У заяві від імені голови Держдепу, опублікованому на сайті Білого дому, йдеться, що "ці акти залякування не зможуть перешкодити неминучому - мирному відновленню демократії, стабільності і процвітанню народу Венесуели".

Голова Національної асамблеї Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим президентом Венесуели 23 січня. Його визнали США, Канада, країни ЄС і Латинської Америки. Ніколаса Мадуро, що переміг на виборах 2018 року,  легітимним президентом вважають Росія, Куба, Китай, Туреччина, Іран і низка інших країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА