17:57 07.01.2019

П'ять доріг Запорізької області закриті для фур і пасажирських автобусів через утворення снігових переметів

2 хв читати
П'ять доріг Запорізької області закриті для фур і пасажирських автобусів через утворення снігових переметів

У Запорізькій області з огляду на снігопад обмежено рух для великовагового та пасажирського транспорту на п'яти автодорогах і трасах державного значення, a працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій області станом на 16:00 понеділка врятували зі снігового полону 184 людини.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Службі автомобільних доріг Запорізької області, у зв'язку з ускладненням погодних умов у регіоні – снігопадом і вітром до 25 м/с – на автодорогах області утворилися небезпечні для транспорту снігові перемети.

У результаті регіональний штаб оперативного реагування ухвалив рішення перекрити рух для вантажівок і пасажирських автобусів на п’яти трасах: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (від с. Азовське до межі з Донецькою обл.); Т-08-19 Більмак/М-14/ (від смт Більмак до с. Осипенко); Т-08-21/Н-30/Приморськ (від с. Панфілівка до м. Приморськ); М-14 від с. Приазовське до м. Бердянск, а також ділянка автодороги між м. Бердянськ і м. Токмак.

У Службі автомобільних доріг також зазначили, що про скасування обмеження руху дорогами області повідомлять додатково.

Як повідомила агентству начальник сектора ГУ ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева, від ранку, коли розпочався снігопад, і станом на 16:00 понеділка 122 рятувальники ДСНС регіону 39 разів виїжджали на траси регіону, де за допомогою спецтехніки витягували автомобілі зі снігового полону.

У результаті їм вдалося визволити зі снігу 81 автомобіль, 16 з яких - вантажівки, одну карету "швидкої допомоги", а також два маршрутні таксі, в яких загалом перебували 184 людини.

За прогнозами синоптиків, снігопади в Запорізькій області триватимуть ще кілька днів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА